De Parken van Vasles en Les Forges

Als je een 27 holes- golfbaan aanlegt in een heerlijk stukje Frankrijk – dan kan dat niet anders dan een groot succes worden. En daar is dan ook van af het begin rekening meegehouden. Door de bouw van een aantal heerlijke (vakantie)wijken zijn Les Forges en Vasles verandert in een heus golfparadijs, waar ook niet golfers optimaal kunnen genieten. De parken hebben allemaal een eigen karakter, maar delen dezelfde visie: ze zijn ruim en comfortabel opgezet en bedoeld om in en van te genieten! Wij bieden huizen aan op Grand Aveneau, Le Bois Senis, Vieille Vigne en Bourg Est.

‘Wow’ op Grand Aveneau!

Grand Aveneau is het wijkje wat het laatst is voltooid. De laatste twee huizen zijn in 2019 opgeleverd. Het zijn 14 prachtige en ruime huizen. Na het openen van de voordeur zeggen de meeste gasten ‘Wow’! En daar zijn we ontzettend trots op. Op Grand Aveneau staan verschillende type huizen: Het kleinste huis heeft drie slaapkamers – het grootste huis heeft er vijf. De huizen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Ondanks dat dit geen vakantiepark is in de klassieke zin van het woord, is er toch de nodige aandacht besteed aan de gemeenschappelijke beleving. Zo krijgen u – en vooral uw kinderen – makkelijk contact met de andere vakantiegangers. Er zijn onder meer een gezamenlijk zwembad, een speeltuin, sportfacilititeiten zoals een pingpongtafel, een volleybalveld en een voetbalveld – en, vanaf 2020, een kinderboerderij.

Onderstaand filmpje vertelt u meer: want laten we eerlijk zijn, beelden zeggen meer dan woorden.

Bourg Est, waar het allemaal begon!

Bourg Est is de allereerste wijk die is opgeleverd. Vandaar ook haar ideale ligging, aan de ‘witte lus’ van de golfbaan van Les Forges. Vanuit veel huizen en tuinen heb je een prachtige uitzicht over de goedverzorgde baan. Op Bourg Est staan comfortable 3 slaapkamerwoningen. Met twee badkamers en een ruime tuin zijn ze heerlijke vakantieplekken voor fervente golfers en levensgenieters. Het parkje bevindt zich in het centrum van Les Forges – en op zo’n 500 meter afstand van het clubhuis van de golf. Bourg Est heeft geen gezamenlijke faciliteiten – maar wij garanderen u: Die zult u ook niet missen! Er is genoeg om u heen: In het dorp is een speeltuin – en op de golfbaan bevindt zich ook een tennisbaan, een pingpongtafel en een zwembad waarvan u gebruik kunt maken.

Le Bois Senis – super voor gezinnen!

Le Bois Senis is van alle wijkjes in Vasles en Les Forges het meest een ‘klassiek vakantiepark’.  Het zijn een ruime honderd woningen, die in bloemvorm zijn gegroepeerd rond het leuke zwembad en de speeltuin in het hart van het park. Het park heeft een slagboom – en dat is niet voor niets. Le Bois Senis is namelijk autoluw: in de drukste maanden mag er alleen beperkt gereden worden. Verder parkeert iedereen gewoon op de parkeerplaats voor de deur. Dat maakt het park een veilig plek voor kinderen en een stuk aantrekkelijker!
Op Le Bois Senis staan woningen met twee en met drieslaapkamers. De huizen hebben allemaal een ruime tuin met privacy, én een overdekt terras. Veel woningen hebben een vaste barbecue en een eigen wifi installatie.
Bij het zwembad is in het hoogseizoen een heuse ‘poolbar’ waar u terecht kunt voor een ijsje of een drankje. De dorpskern van Les Forges is op twee kilometer afstand, de winkels van Vasles liggen op vier kilometer en de golfbaan en haar clubhuis zijn slechts 2,5 km van uw huis verwijderd.
Le Bois Senis is de ideale plek voor een gezellige familievakantie of een heerlijke golfvakantie!

Vieille Vigne, comfort en privacy!

De vijftig woningen die gezamenlijk Vieille Vigne vormen liggen ook aan de golfbaan, net als Bourg est. Deze woningen liggen aan de rode lus. Veel huizen en tuinen bieden een fijn uitzicht. Op Vieille Vigne staan allemaal drieslaapkamervilla’s, enkele voorzien van een eigen zwembad. Ongeveer de helft van de woningen wordt verhuurd. De eigenaren van de huizen komen uit Nederland, Belgie, Frankrijk en Engeland, en de gasten ook. Een internationaal gezelschap dus.
Vanaf Vieille Vigne sta je binnen twee minuten in de dorpskern van Les Forges. Ideaal om ’s morgens de verse broodjes te halen bij het winkeltje. Binnen een minuut of vijf lopen staat u bij het clubhuis van de golf. Daar vindt u de tennisbaan, de pingpongtafel en het zwembad wat gebruikt mag worden door de gasten van de omringende parken. Zeker voor enthousiaste golfers is dit een fantastisch vakantiepark, maar ook voor mensen die houden van luxe, comfort en privacy, zonder dat ze daarbij het gevoel hebben dat ze ‘alleen op de wereld zijn’, is dit een superfijne plek.