Golf

De golfbaan van Les Forges is de grote trots van onze burgemeester. En dat is natuurlijk niet voor niets: het is een prachtig, groot en goed onderhouden golfterrein met maar liefst 27 holes. Hierdoor kunt u altijd spelen, ook als er een toernooi wordt gespeeld. Iedere baan heeft zijn eigen charme. Voor de kenners onder u: Met een par van respectievelijk 36, 37 en 36 biedt de baan veel speelplezier voor zowel beginnende als gevorderde golfers.

De golfbaan van Les Forges wordt geëxploiteerd door Blue Green. Zij beheren golfbanen door heel Europa. Leden van Blue Green mogen op alle Blue-green terreinen spelen. Kijk voor meer informatie over deze organisatie op hun website: www.bluegreen.fr

Cursussen:

Eindelijk leren golfen? Dat is toch een leuk plan voor de vakantie? Zowel voor u zelf als voor de kinderen worden op de golfbaan cursussen georganiseerd. Geef ons uw wensen door en wij kunnen alles voor u regelen! Vanzelfsprekend worden de trainingen verzorgd door golfprofessionals. 

Kinderen

Voor kinderen vanaf 6 jaar worden er ook cursussen gegeven: in vier dagen krijgen ze in totaal 6 uur les. En worden of zijn uw kinderen niet gegrepen door uw golfhobby? Ook dan is er geen man overboord: Het animatieteam van de golfbaan zorgt ervoor dat zij zich uitstekend vermaken terwijl u uw ronde speelt!

Andere Blue Green banen in de buurt:
Zoekt u nog een andere uitdaging? U bent hier in het ‘golfers-paradise!’. U kunt ook spelen op de banen in Mazières-en-Gâtin of in Mugnaloux Beauvoir. Deze banen hebben beide 18 holes. 

Andere faciliteiten op en rond de golfbaan?

Tennissen, tafeltennissen of een lekkere frisse duik in het zwembad. Het is er allemaal. En als u moegespeeld bent dan kunt u de inwendige mens verwennen met een drankje of een goede maaltijd in het restaurant!