Een tweede huis is een kostbaar bezit

Een verhuur-, verkoop of beheersorganisatie kiezen voor je huis is een belangrijke beslissing. Je geeft tenslotte een ‘vreemde’ een belangrijke rol bij het beheren van één van je meest kostbare bezittingen. Prijs en opbrengst zijn belangrijk, maar kwaliteit en gevoel misschien nog wel meer. Wij stellen ons graag aan u voor – aan de hand van onze 5 V’s!

Verkoop van uw Villa!

Er zijn veel mensen die een tweede huis in Frankrijk willen hebben – maar er staan ook heel veel huizen te koop. De kunst is om de juiste doelgroep te vinden, en vervolgens door de juiste presentatie de potentiële kopers aan te spreken en ervoor te zorgen dat uw huis opvalt in het enorme aanbod. In Frankrijk mag je je huis bij meerdere makelaars te koop aan bieden en kun je ook zelf heel veel doen in de verkoop van uw huis. Wij ondersteunen u graag.

VillaVasles beweegt zich ook op de verkoopmarkt en dan vooral in het verkoopklaar en verkoopbaar maken van woningen. Wij maken presentaties (in meerdere talen), online en offline brochures en kunnen zorgen voor een uitstekende (online) vindbaarheid van uw woning. Ook kunnen wij rondleidingen verzorgen en er natuurlijk voor zorgen dat u huis in optimale conditie voor de kijkers komen; we luchten, we poetsen, wat u maar wilt! Een fris huis verkoopt echt beter dan een muf huis wat al maanden leeg staat.

En heel praktisch – misschien moet er wat aan u huis gedaan worden om het beter te verkopen. Om een voorbeeld te geven: veel huizen in de streek zijn opgeleverd toen geel een populaire muurkleur was. Inmiddels is dat beeld iets veranderd. Het kan de moeite lonen om uw huis bijvoorbeeld te laten schilderen om het meer te laten opvallen in het aanbod. Ook dergelijke zaken kunnen wij met u bespreken en voor u regelen.

Tenslotte de papierwinkel. Heeft u een geldig energiecertificaat? Voldoet u aan alle eisen om uw huis te kunnen verkopen? Wij kunnen het probleemloos voor u uitzoeken!

Onze hulp inschakelen is goed betaalbaar. Het zal u reuze meevallen!

‘Vertrouwd en Voorzichtig’

Omdat wij uitsluitend lokaal werken zijn wij altijd in de buurt van uw huis. We houden alles in de gaten. U heeft niet te maken met een directeur in Nederland en een boekingskantoor in Zuid Frankrijk. Alles gebeurt hier: gewoon ter plaatse! Wij doen niet alles zelf, daarvoor is er te veel werk,  maar wij werken samen met zorgvuldige geselecteerde vaste, loyale en lokale medewerkers. Er komt niemand in uw huis die wij niet persoonlijk kennen – en wij controleren hun werk tot vervelens toe. Maar dat moet ook: wij zijn namelijk ontzettend trots dat wij voor uw huis mogen zorgen. Daar gaan wij voorzichtig en zorgvuldig mee om!

De V van Vasles

Om met het belangrijkste te beginnen. VillaVasles werkt uitsluitend in postcode gebied 79340 en dan met name in Vasles en Les Forges. Dat is onze vestigingsplaats – we zijn daardoor altijd in de buurt en kennen de omgeving goed. Doordat wij ons lot zo sterk verbonden hebben aan de streek is de bekendheid van de regio voor ons ontzettend van belang! Daarom doen wij ons uiterste best – en meer – om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen Vasles leren kennen. Ik hoor u denken; maar mijn huis ligt in Les Forges en de golfbaan ook. Waarom hebben jullie niet gekozen voor VillaForges? Het antwoord daarop hebben wij paraat: ten eerste klinkt het minder ‘ lekker’ dan VillaVasles, máár ons voornaamste probleem met de naam ‘Forges’ is dat er daar van zoveel zijn in Frankrijk!

Wij hebben uitgebreide en betaalbare beheerscontracten. Om een indicatie te geven: Wilt u dat wij gewoon ‘een oogje in het zeil houden’ ? Dan bent u voor al klaar voor 99 euro per jaar.  Mogen wij u  uw huis of tuin beheren? Onze contracten beginnen bij € 500 per jaar voor basisbeheer huis, of € 800  per jaar voor basis tuinbeheer (inclusief 2 keer per jaar het snoeien van de heggen).

*genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Verhuur!

Wij doen ons uiterste best uw huis zo goed mogelijk te verhuren. Via onze eigen website, maar ook via allerlei channels en advertentiesites, zoals bijvoorbeeld Booking.com en Airbnb. We begeleiden de huurders van boeking tot beoordeling – en alle stappen die daar tussen zitten. De verwachting van de gast overtreffen, het stapje extra zetten, dat is waar wij in excelleren.
Ieder huis is uniek en iedere gast is uniek. Dat is de kracht van onze hospitality: een persoonlijk en warm welkom, een flesje wijn, een koel biertje in de koelkast, kleurplaten voor de kids, een uitgebreid welkomstpakket en 24 uur per dag bereikbaarheid: dat zijn voorbeelden van onze unieke verhuurservice.
Het is ook mogelijk om uw huis via ons te verhuren als u een andere partij het huis- en/of tuinbeheer laat doen! En om u een idee te geven:  Afhankelijk van uw contract en de afspraken berekenen wij zo’n tien procent commissie over de huuropbrengsten.

De Laatste V: Vermaak, verzorgd, vrolijk,

Er zijn eigenlijk nog zoveel onderdelen die wij belangrijk vinden. Vermaak bijvoorbeeld: je moet huurders en eigenaren wat kunnen bieden. De golfbaan is een belangrijke trekpleister en bron van plezier – maar er moet natuurlijk meer zijn. En dat is waar wij actief in zijn. Voorbeeldjes? Activiteiten voor kinderen in de vakantie en het openstellen van het zwembad bij de golf voor algemeen gebruik. Maar we zijn ook bezig, samen met sponsers en adverteerders, met het ontwikkelen van een glossy, waar we alles wat we kunnen en willen vertellen over deze heerlijke omgeving kunnen delen met de gasten.

Verzorgd is ook belangrijk. We zeiden het eerder: ieder huis is uniek en iedere gast is uniek. En daarom moet alles gewoon supergoed verzorgd zijn. Zodat mensen zich welkom en speciaal voelen!

En Vrolijk? Tsja- dat heeft natuurlijk geen toelichting nodig! Laten we eerlijk zijn; uw huizen – onze business; je kan er toch alleen maar vrolijk van worden? In een fijne streek als deze heb je geen vingers genoeg om je zegeningen te tellen!

Laat ons er voor zorgen.....

dat u kunt genieten!!!!!!!!!!!!!